AjankohtaistaTervetuloa Autovistalle Matti Turkulainen ja Mia Mykkänen


Matti Turkulainen - Avainasiakaspäällikkö

1. Kertoisitko työstäsi Autovistalla?

Toimin avainasiakaspäällikkönä ja vastaan Autovistan autokaupan jälleenmyyjä- asiakkuuksista.

2. Mikä parasta työssäsi?

Pidän liikkuvasta ja aktiivisesta työstä, jossa korostuu ihmisten välinen  vuorovaikutus. Saan parhaat onnistumisen tunteet siitä että  onnistumme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittämään heidän  liiketoimintaansa. 

3. Mitä tykkäät tehdä vapaajallasi?

Seuraan aktiivisesti lasteni jalkapallo harrastusta Fc Hongassa ja minut  saattaakin tavata kenttien reunalta ja pelitapahtumista ympäri  Suomen. Harrastan itse juoksua, pelaan golfia ja salibandyä.


Mia Mykkänen - puhelinmyynti ja asiakaskotaktointi


1. Kertoisitko työstäsi Autovistalla? 

Olen osa kansainvälistä puhelinmyyntitiimiä Autovista Groupin pääkonttorissa Lontoossa ja hoidan Suomen ja Ruotsin markkinoita. Työtehtäviini kuuluu pääasiallisesti tehdä sopimuspäivityksiä, luoda hyvä suhde uusiin asiakkaisin ja varmistaa että meidän välinen yhteistyö sujuu ja asiakas saa kaiken irti tarjoamistamme tuotteista. Autan asiakasta myös kaikissa teknisissä asioissa, joissa pystyn ja opastan mistä tarvittava apu löytyy.   

2. Mikä on parasta työssäsi?

Parasta on saada puhua asiantuntevien ja intohimoisten ihmisten kanssa ja kuulla heidän mielipiteitään autoalasta. Olen ollut Autovistan palveluksessa kesästä asti ja olen oppinut niin paljon uutta vain kuuntelemalla asiakkaita. Työilmapiiri on myös aivan mahtava ja kollegat, sekä suomessa että täällä Lontoossa, ovat avuliaita ja asiantuntevia. Heidän kanssaan on hyvä viettää myös vapaa-aikaa.  

3. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla tykkään käydä ulkona tapaamassa ystäviä, etenkin perinteisessä Lontoolaisessa Pubissa lähellä missä asun. Paikasta on tullut vakkari paikka näiden neljän vuoden aikana mitä olen Lontoossa asunut. Lontoo on täynnä ihania viheralueita jossa on hyvä käydä lenkkeilemässä ja muutenkin harrastamassa liikuntaa. Kävin 11 vuotta kuvataide-koulua ja maalaan edelleen aina kun inspiraation iskee. 


Syksyn webinaarit


Autovista aloittaa webinaarit syksyn alussa. Ensimmäinen webinaari on Markkinamies ja uusi Markkinamies Kampanja, tarkka päivämäärä julkaistaan pian. Voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostitse asiakaspalveluumme.

Markkinamies ja uusi Markkinamies Kampanja
Webinaarissa käydään läpi Markkinamiehen ominaisuuksia ja miten ohjelmaa käytetään ja tutustutaan uuteen Markkinamies Kampanja lisäoption ominaisuuksiin. Erotu joukosta Markkinamies Kampanjalla. 

VIS Peruskäyttäjä
Webinaari on suunniteltu uusille käyttäjille ja niille jotka ovat käyttäneet VIS:iä vähän aikaa, mutta kaipaavat lisää opasusta.

VIS Velho
Oletko jo kokenut VIS-käyttäjä, mutta haluat varmistaa että saat kaiken hyödyn irti ohjelmasta. Ilmoittaudu mukaan.

Autovistan uutiskirjeet

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ajankohtaisia uutisia suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirjeemme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.


Vaihtoautoindeksi & myyntihintaindeksi(kuukausiraportti)


Vaihtoautojen indeksi- ja myyntihintaraportit ovat ilmaisia raportteja, joita julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä ja varastotasosta, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. Autovista julkaisee myös neljä kertaa vuodessa maksullisen Markkinatilanneanalyysin, joka on hyvin kattava tietopaketti automarkkinoista ja sisältää analyysin lisäksi mm. jäännösarvoennusteita, hintaindeksejä ja myyntiaikoja osaryhmien (mm. käyttövoiman) mukaan sekä tilastoja. 

Tilaa uudistetut raportit sähköpostiisi Autovistan Asiakaspalvelusta lähettämällä sähköposti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)autovista.fi. Markkinatilanneanalyysien tilaukset ja kyselyt voi laittaa suoraan myynnille. Katso "Myynnin yhteystiedot" yläpalkista.


Tilaajana saat raportit suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. 

Myyntihintojen ja vaihtoautojen kuukausiraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. Tilaa uudistettu raportti sähköpostiisi ilmoittamalla mielenkiinnostasi Autovista Asiakaspalveluun.