Ajankohtaista

Ajankohtaista

Vaihtoautoindeksi & myyntihintaindeksi (kuukausiraportti)

Vaihtoautojen indeksi- ja myyntihintaraportit ovat ilmaisia raportteja, joita julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä ja varastotasosta, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. 


Tilaa uudistetut raportit sähköpostiisi Autovistan Asiakaspalvelusta lähettämällä sähköposti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)autovista.fi.

Tilaajana saat raportit suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. 


Myyntihintojen ja vaihtoautojen kuukausiraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. Tilaa uudistettu raportti sähköpostiisi ilmoittamalla mielenkiinnostasi Autovista Asiakaspalveluun.

Markkinatilanneanalyysi

Autovista julkaisee myös neljä kertaa vuodessa maksullisen Markkinatilanneanalyysin, joka on hyvin kattava tietopaketti automarkkinoista ja sisältää analyysin lisäksi mm. jäännösarvoennusteita, hintaindeksejä ja myyntiaikoja osaryhmien (mm. käyttövoiman) mukaan sekä tilastoja.

Markkinatilanneanalyysien tilaukset ja kyselyt voi laittaa suoraan myynnille. 

** Myynnin yhteystiedot

Autovista uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ajankohtaisia uutisia suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirjeemme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakastiedote

03.04.2020 Covid-19


Toivomme että sinä, perheesi ja työkaverisi voitte hyvin ja pysytte terveinä. Haluamme pitää teidät ajan tasalla toimenpiteistä, joita olemme tehneet pitääksemme henkilökuntamme ja asiakkaamme turvassa. Työskentelemme kotoa käsin ja pidämme kaikki asiakastapaamisemme joko puhelimitse tai verkossa, kumpi vain sopii parhaiten asiakkaillemme. Vakuutamme että palvelumme toimivuus ja ylläpito säilyvät ennallaan ja olemme teitä varten varmistamassa että käytössänne on tarkka ja ajankohtainen data, tänä haastavana aikana.