Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kesäisen lämpimät terveiset Tampereelta,


Toivottavasti kesänne on mennyt hyvissä merkeissä Koronan tuomista vastoinkäymisistä huolimatta. Olen siirtymässä uusien haasteiden pariin Autovistan palveluksesta 01.07. alkaen keskittyen mökkeilyyn, veneilyyn ja puutarhan hoitoon jatkossa. Haluan näin kiittää Teitä yhteisistä yli 10:stä vuodesta ja yhteistyöstä kanssanne.

Autovistan Suomen liiketoiminnan vetovastuu siirtyy 01.07.2020 alkaen Matti Turkulaiselle, joka jo osalle Teistä on ehtinyt tulla tutuksi viimeisen vuoden aikana hänen työskennellessään rinnallani Avainasiakaspäällikkönä Jälleenmyyjä- asiakkaidemme parissa. Toivon Matille menestystä tässä uudessa haasteessa sekä uskon hänen myös tuovan uutta innovaatiota asiakaspalveluun ja työskentelyyn kanssanne. Matin tiimissä tule jatkamaan KAM Tero Koivu sekä uuden KAM:n rekrytointi tullaan aloittamaan välittömästi.

Aloittaessani autoalalla 01.12.1981 Tampereen Konela-Autossa uusin autojen myynnissä en olisi arvannut minkälaisen polun tuo askel oli tuova tullessaan Konela-Auto, Delta-auto, Inchcape, Autovista polulla seuraavan 40 vuoden aikana. Matka on ollut pitkä ja antoisa tuoden lukuisan määrän ystäviä ja työkavereita tullessaan joita tulen kaipaamaan. Paljon on alalla tapahtunut ja toiminta-tavat muuttuneet tuona aikana.

Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani työskennellä tämän ajan kanssanne alaa kehittäen omalta osaltani ja seuraten sitä paraatipaikalta.

Yhteistyöstä kiittäen ja kaunista kesää toivottaen,

Seppo Pallonen

Asiakastiedote

03.04.2020 Covid-19

Toivomme että sinä, perheesi ja työkaverisi voitte hyvin ja pysytte terveinä. Haluamme pitää teidät ajan tasalla toimenpiteistä, joita olemme tehneet pitääksemme henkilökuntamme ja asiakkaamme turvassa. Työskentelemme kotoa käsin ja pidämme kaikki asiakastapaamisemme joko puhelimitse tai verkossa, kumpi vain sopii parhaiten asiakkaillemme. Vakuutamme että palvelumme toimivuus ja ylläpito säilyvät ennallaan ja olemme teitä varten varmistamassa että käytössänne on tarkka ja ajankohtainen data, tänä haastavana aikana. 

Autovista uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ajankohtaisia uutisia suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirjeemme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Vaihtoautoindeksi & myyntihintaindeksi (kuukausiraportti)

Vaihtoautojen indeksi- ja myyntihintaraportit ovat ilmaisia raportteja, joita julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä ja varastotasosta, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. 


Tilaa uudistetut raportit sähköpostiisi Autovistan Asiakaspalvelusta lähettämällä sähköposti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)autovista.fi.

Tilaajana saat raportit suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. 


Myyntihintojen ja vaihtoautojen kuukausiraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. Tilaa uudistettu raportti sähköpostiisi ilmoittamalla mielenkiinnostasi Autovista Asiakaspalveluun.

Markkinatilanneanalyysi

Autovista julkaisee myös neljä kertaa vuodessa maksullisen Markkinatilanneanalyysin, joka on hyvin kattava tietopaketti automarkkinoista ja sisältää analyysin lisäksi mm. jäännösarvoennusteita, hintaindeksejä ja myyntiaikoja osaryhmien (mm. käyttövoiman) mukaan sekä tilastoja.

Tulevat Markkinatilanneanalyysit julkaistaan kesäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa.

Markkinatilanneanalyysien tilaukset ja kyselyt voi laittaa suoraan myynnille. 

** Myynnin yhteystiedot