EV Volumes – Akkutoimittajat

Seuraa kilpailijoita. Kehitä omaa tuotantoasi.

HANKI EV VOLUMES

Miten autamme asiakkaitamme?

Akkuvalmistajat ja akkumateriaaleja valmistavat yritykset saavat EV Volumesin ja akkutoimitusten seurannan avulla paremman käsityksen akkujen ja niissä käytettävien materiaalien kysynnästä. EV Volumes auttaa suunnittelussa ja toimituksissa, sillä sen avulla voidaan seurata, mihin ajoneuvoihin eri akkutoimittajat toimittavat akkuja.

hanki EV volumes

Hyödynnä EV Volumesin ennusteita tuottaaksesi akkukapasiteetin (MWh) kysyntäennusteita ja määrittääksesi, miten voit skaalata kennovalmistukseen tekemäsi investoinnit – minne esimerkiksi tehtaat kannattaa sijoittaa.

Voimme myös auttaa sinua selvittämään tulevien asiakkaidesi sijainnin ennustamalla, missä suurin osa sähköautoista valmistetaan tulevaisuudessa. Kyllä, haluan, että minuun otetaan yhteyttä, ja olen kiinnostunut kuulemaan lisää EV Volumes-tiedoista

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.