Tee autoliikkeessäsi nopeampia ja fiksumpia päätöksiä

Glass’s mullistaa ajoneuvojen arvonmäärityksen ja varastonhallinnan. Kokeile sitä jo tänään.

LUE LISÄÄ

Ajoneuvojen tarkat arvonmääritykset 

Perehdy yksityiskohtaisiin teknisiin tietoihin, kuten korjauskustannusarvioihin ja vaihtoarvoihin, jotta saat paremman käsityksen varastosi arvosta. 

Tehokas varastonhallinta 

Tunnista kysytyimmät mallit, seuraa kilpailijoitasi ja päivitä hintasi – työkalujemme ja tietojemme avulla parannat liiketoimintasi tuottoa. 

Kilpailukykyiset myyntikatteet

Seuraa reaaliaikaisia – ja aluekohtaisesti analysoituja – hintatietoja kaikkialta Euroopasta ja hyödynnä mahdolliset markkinaraot omassa liiketoiminnassasi. 

Liikkuva auto

Miten voimme auttaa sinua

Tarjoamme yhtä helppokäyttöistä ratkaisua, joka on alusta lähtien suunniteltu sopimaan yrityksesi työskentelytapoihin. Vaihtohyvitysten määrästä tai varaston hallinnasta aina tehtyihin kauppoihin saakka, Autovista tarjoaa työkalut ja datan, joiden avulla teet viisaita päätöksiä, pidät huolta katteestasi ja kasvatat yritystäsi. Saatavilla ympäri vuorokauden yhdessä paikassa millä laitteella tahansa.

Sadetta hämärässä

Miksi käyttää Autovistaa

Olemme luotettava kumppani päivittäisessä työnteossa. Tuhansia dataamme ja näkemykseemme perustuvia päätöksiä tehdään joka päivä. Käyttämällä Autovistaa säästät aikaa päivittäisissä tehtävissä ja teet tietoisia päätöksiä, jotka parantavat yrityksesi kilpailukykyä ja kasvattavat voittojasi.

Autoja rivissä

Myy parhaaseen hintaan

Autovistan jatkuvasti päivittyvä myyntidata antaa ajantasaisen kuvan markkinoista. Viikoittain päivittyvä toimialakohtaisten markkina-arvojen rinnalla se tarjoaa kattavan näkymän ajoneuvojen hintoihin.

Miksi autoliikkeet luottavat tietoihimme?

Syötämme järjestelmiimme päivittäin uutta tietoa, josta paikallisten automarkkinoiden asiantuntijat suodattavat pois mahdolliset virheet. Näin varmistamme, että sinä saat käyttöösi mahdollisimman korkealaatuista raakadataa.  

Lue lisää siitä, miksi autokaupan ammattilaisten kannattaa valita Autovista. 

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Autova rivissä

Tunnista kannattavat varastoajoneuvot

Ajoneuvojen VIN -tietojen hakupalvelumme, johon pääsee käsiksi internetin tai datasovellustemme kautta, auttaa sinua tunnistamaan ajoneuvon varmuudella ennen kuin mainostat sitä verkossa.

  • Pääse maanlaajuiseen myyntidataan vuorokauden ympäri millä laitteella tahansa.
  • Perusta päätöksesi erilaisiin mittareihin, kuten ”keskimääräinen myyntiaika”.
  • Tutki nopeimmin myyvien ajoneuvojen trendejä alueittain.
  • Pysy perillä siitä, mitä ajoneuvoja kilpailijasi myyvät tällä hetkellä.

Autojen keulat

Älykkäämpää varaston- ja riskienhallintaa

Hallitse varastoasi tehokkaasti ja huomaa mitkä ajoneuvot ovat suosittuja, milloin hinnoittelustrategioita kannattaa muuttaa ja miten tunnistaa potentiaaliset asiakkaat. Käyttämällä varastonhallintatyökalumme KPI mittareita saat tärkeää tietoa sekä varastosi yli-/alihinnoiteltuista ajoneuvoista, että myytyjen ajoneuvojen määristä.

Ratkaisumme

VIS

Työkalusi sujuvaan ja tarkkaan ajoneuvon arviointiin. Tee tietoon perustuvia päätöksiä, suojaa voittomarginaaleja ja kasvata liiketoimintaasi.

AutovistaIDD

Luokkansa johtavat ajoneuvojen tekniset tiedot. Tiedot päivitetään säännöllisesti.

Dataratkaisut & API

Kaikki tiedot, joita tarvitset ajoneuvon koko elinkaaren ajalta, sinun ehdoillasi.

Ajoneuvotyyppien jäännösarvoennusteet

Leasingvuokrien määrittäminen ja jännösarvoennusteiden laskenta.

Trouble viewing the video? Click here