Kattava datamme

LUE LISÄÄ

Miten seuraan autoalan trendejä Euroopassa?

Tarjoamme näkemyksiä autoalan kohtaamiin ongelmiin ja kysymyksiin datan ja ennusteiden muodossa, joiden avulla asiakkaamme tekevät tietoisia ja kilpailukykyisä päätöksiä.

Tiimiimme, johon kuuluu yli 400 autoalan asiantuntijaa, editoria ja dataanalyytikkoa muuttaa tiedot analyyseiksi, joiden perusteella voit toimia. Yhdistämällä tilastollisen analyysin ja algoritmit paikalliseen asiantuntemukseen, asiantuntijamme laativat päivittäin ajantasaisimmat hinnoitteluarviot mitä Euroopassa on saatavilla.

Kokeneet asiantuntijamme yhdistävät ja standardisoivat tehdas-, varuste- ja hinnoittelutietoja 23:ssa maassa Euroopassa ja Australiassa.

LUE LISÄÄ

Ratkaisumme

  • Car To Market

    Luokkansa johtava konsultointi, jonka keskiössä ovat suunnittelu, rakennusvaiheet ja ajoneuvon lanseeraus.

  • Residual Value Intelligence

    Seuraa käytettyjen automarkkinoiden nousuja ja laskuja. Näin voit maksimoida tulot ja varmistaa voittomarginaalejasi.

  • Residual Value Monitor

    Seuraa, analysoi ja vertaa, miten hyvin kilpailijasi varastot toimivat verrattuna omaasi, sekä paikallisesti että Euroopassa.

Takaisin ylös

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.