Miksi autoalan ammattilaiset luottavat Autovistan hinnoittelua, teknisiä ominaisuuksia ja arvonmääritystä koskeviin tietoihin?

Autovista on edelläkävijä autoteollisuuden massadataa hyödyntävässä innovoinnissa. Yhdistämme teknisen asiantuntemuksemme huipputeknologiaan ja toimitamme täsmällisiä ja luotettavia tietosarjoja ja -syötteitä. Voit integroida ne helposti omiin järjestelmiisi parantaaksesi riskienhallintaa ja hyödyntääksesi markkinatietoa entistä tehokkaammin.

Ota yhteyttä jo tänään

Asemamme autoalan informaatiopalveluiden markkinajohtajana perustuu seuraavaan kolmeen pilariin:

Menetelmä

Autovistan asiantuntevat data- ja taloustieteilijät, toimittajat ja tutkijat kehittävät jatkuvasti luotettavia koneoppimismalleja ja hyödyntävät alan parhaita käytäntöjä tarjotakseen mahdollisimman tarkkoja, reaaliaikaisia vähittäismyyntiennusteita. 

Syötämme järjestelmään päivittäin uutta tietoa varmistaaksemme, että hinnat päivittyvät jatkuvasti ajantasaisten markkinatietojen perusteella, ja takaamme tasaisen laadun suodattamalla raakadatasta virheet ja poikkeamat. 

Arvonmääritys

Yhdistämme huipputason koneoppimisen ja asiantuntijoidemme osaamisen tarjotaksemme kuukausittain erittäin tarkkoja tietoja ajoneuvojen arvoista.  

Kaikki markkinoilla olevat ajoneuvot analysoidaan perusteellisesti, ja paikalliset jäännösarvojen asiantuntijat käyvät jatkuvasti läpi koneoppimismallien tarjoamia arvioita. 

Varmistamme tietojen tarkkuuden vertaamalla niitä markkinahavaintoihin samalla, kun paikalliset markkina-asiantuntijat analysoivat jatkuvasti tärkeimpiä markkinoihin vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, toimitusongelmia ja lainsäädäntöä, jotka ovat keskeisiä luotettavien ennusteiden kannalta. 

Tekniset tiedot

Käytössämme on huolellisesti rakennettu tietokanta, joka perustuu autovalmistajien tietoihin ja kattaa 99 % ajoneuvoista – mukaan lukien kaikki sähköautomallit. Sen avulla voimme tarjota kaikki keskeiset tiedot ajoneuvojen teknisistä ominaisuuksista ja hinnoista viimeisen 20 vuoden ajalta. 

Lisäksi tietokanta on standardoitu koko Euroopan ja tärkeimpien merkkien osalta, joten voit käyttää sitä monimerkkisten konfiguraattoreiden rakentamiseen, ajoneuvoihin liittyvien käytäntöjen kartoittamiseen, kaluston hallintaan, asiakaskohtaisiin laskelmiin, kuten vakuutusmaksuihin, tai muihin tietoon pohjautuviin käyttötarkoituksiin. 

Keitä autamme


Kalusto ja rahoitus

Määritä luotettavasti koko kaluston riskipositio leasingsopimuksen ajalle. 

Lue lisää F


Valmistajat ja maahantuojat

Hyödynnä tietoon perustuvia näkemyksiä päätöksenteon tukena toimintasi kaikissa vaiheissa – tuotantomäärien suunnittelusta aina myyntiin. 

Lue lisää  


Vakuutus

Määritä kilpailukykyiset vakuutusmaksut ja käsittele korvausvaatimukset nopeammin ajantasaisten, hinnoittelua ja teknisiä ominaisuuksia koskevien tietojen avulla.

Lue lisää 

Uudelleenmarkkinointi

Optimoi sopimuksen päättymiseen liittyvä strategia hyödyntämällä tarkkoja markkinatietoja eri maista.

Lue lisää 

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Tarinamme alkoi vuonna 1989. Yli kolmenkymmen vuoden ajan kehitettyjen tutkimusmenetelmien avulla Autovistan luotettava data ja palvelut tarjoavat sinulle kaiken, mitä tarvitset menestyäksesi. Osaamisemme pohjautuu perintöön, ihmisiin, dataan, analytiikkaan ja menetelmiin ja olemme ainutlaatuinen tuki päätöksenteossa, joka mahdollistaa liikevoittosi.

 

Autamme sinua löytämään uusia mahdollisuuksia, ymmärtämään koko ajan haastavammiksi muuttuvia automarkkinoita ja turvaamaan tulevaisuutesi. Tuhannet päätökset päivittäin tehdään käyttäen dataamme ja tietojamme.

1. Tarkka

Teemme monien luotettavien lähteiden perusteella omia riippumattomia arvioita. Tämän ainutlaatuisen lähestymistavan ansiosta voimme tarjota kattavan näkymän markkinoiden toimintaan ja olosuhteisiin ilman vääristymiä tai puolueellisuutta. Lue lisää luokkansa parhaasta tarkkuudesta täältä.

2. Riippumaton

Pysymme riippumattomana ja puolueettomana, sillä Autovista ei ole yhteydessä mihinkään autoalan sidosryhmään, toisin kuin monet kilpailijamme. Siksi voit olla varma siitä, että datamme perustuu luotettaviin tutkimuksiin, ei oman edun tavoitteluun tai yksittäisiin lähteisiin.

3. Helppokäyttöinen

Kehitämme jatkuvasti tietoaineistojamme, jotta ne olisivat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä, jotta sinä voisit tehdä tärkeät päätökset nopeammin ja yhdellä kertaa. Kehitystyö näkyy uudessa arviointisovelluksessamme (käytössä jo UK:ssa sekä Saksassa. Tulossa myös Suomeen), joka tuo yhteen työkalumme helppokäyttöisessä muodossa.

4. Älykäs

Yhdistämme lähes 400 autoalan asiantuntijan osaamisen tilastolliseen analytiikkaan, omiin tutkimusmenetelmiimme ja tekoälyyn sekä tarjoamme markkinoiden luotettavimmat hintatiedot, jotka ovat käytettävissä Euroopassa päivittäin. 

5. Yksilöllinen

Tuotamme dataa ja markkinatietoa, jotka kattavat auton koko elinkaaren suunnittelusta hävittämiseen asti räätälöitynä juuri sinun yrityksellesi. Tarjoamme ratkaisuja muodossa, joka täydentää, palvelee ja parantaa olemassa olevia järjestelmiäsi.