Tarkkuutemme

Tee päätökset puolueettoman datan perusteella. Päivitämme paikkansapitävyyslukumme joka kuukausi, jotta saisit täyden läpinäkyvyyden ja mielenrauhan Autovistan datan paikkansapitävyydestä. Tiedot perustuvat hinta-arviodatamme ja viimeisimpien huutokauppatietojen vertailuun.

Miten yhdistämme eri osa-alueet

Analysoimme tutkimuksesta saadun datan ja löydökset useissa editoreiden kokouksissa kuukausittain. Tämä antaa tyypillisesti käsityksen yleisestä arvonalennusprosentista ja korostaa sektorit, valmistajat tai mallit, joilla on vahva suorityskyky. Tämä kaikki otetaan huomioon hinta-arviodatassa.

Kaikki markkinasektorit arvioidaan samoilla korkeilla standardeilla, ja ne myös tarkistetaan poikkeamien varalta. Tämä tarkoittaa, että Autovistan kokenut tiimi ottaa huomioon dataamme kaikki hinta-arviot vasta suunnitteluasteella olevista malleista aina vanhimpiin autoihin.

Mitä se tarkoittaa sinulle

Perusteelliset hyväksymisprosessimme mahdollistavat sen, että voimme tuottaa dataa, joka hyödyttää kaikkia asiakkaitamme markkinasegmenttiin katsomatta. Meillä on hinta-arviodataa kaikkiin tarpeisiisi upouusista vähän ajetuista autoista kymmenen vuotta vanhoihin paljon ajettuihin ajonevoihin. Annamme sinulle varmuuden tehdä päätökset puolueettoman datan perusteella.

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.