EV Volumes Ammatilliset palvelut

Tee parempia tietoon perustuvia analyyseja asiantuntevien sähköautotietojen avulla.

HANKI EV VOLUMES

Miten autamme konsulttiyhtiöitä, auditoijia, rahoitusalaa ja analyytikkoja?

Erinomaiset analyysit perustuvat aina tarkkaan tietoon. EV Volumes keskittyy sähköisiin ajoneuvoihin ja tarjoaa säännöllisesti päivitettyjä historiatietoja ja ennusteita. Luotettavat tietosarjamme on luotu tuottamaan olennaisia tietoja sähköautomarkkinoista. Ne tarjoavat kattavan näkemyksen 130 markkina-alueen tilanteesta, jotta sinä voit tehdä entistä parempia, tietoon perustuvia analyysejä.

Hanki EV volumes

Hyödynnä EV Volumesin maakohtaisten markkinaosuuksien seurantaa ja suodata tiedot valmistajan ja mallin mukaan, jotta saat paremman käsityksen siitä, miten sähköisten ajoneuvojen markkinaosuudet kehittyvät eri maantieteellisillä alueilla.  

Olemme sähköautojen todellisia asiantuntijoita ja tarjoamme sinulle tarvitsemasi tiedot, jotta sinä voit:

  • suorittaa due diligence -prosesseja 
  • tunnistaa ja arvioida uusien tulokkaiden tai nykyisten valmistajien riskejä ja mahdollisuuksia 
  • analysoida portfolioriskejä, ymmärtää markkinadynamiikkaa ja arvioida markkinapotentiaalia 
  • mallintaa liiketoimintoja sekä tarjota rahoitusanalyysejä ja strategiakehitystä 
  • tiivistää asiakassuhteita: luoda osuvampia myyntipuheita, neuvoa asiakkaita ja saada uusia asiakkuuksia.  Kyllä, haluan, että minuun otetaan yhteyttä, ja olen kiinnostunut kuulemaan lisää EV Volumes-tiedoista

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.