EV Volumes – Fleet&Leasing

Tunnista sähköautot, joilla on suurin markkinapotentiaali.

HANKI EV VOLUMES

Miten EV Volumes auttaa kalustopäälliköitä?

Autovalmistajien siirtyessä sähköautoihin sinun on tiedettävä, mihin merkkeihin voit luottaa. EV Volumes voi auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

Hanki EV volumes

Hyödynnä huippuluokan tietoja

Akkukäyttöisten täyssähköautojen (BEV) ja ladattavien hybridiautojen (PHEV) kuukausittainen myynnin seuranta päivitetään säännöllisesti, ja se kattaa 130 markkina-aluetta ja yli 600 mallia – ja uusia lisätään joka kuukausi. Voit suodattaa tietoja segmentin, pikalatauksen, käyttövoiman, akun koon ja kemiallisten ominaisuuksien, kennotoimittajan, alueen, maan ja monen muun suodatusehdon perusteella.

Tunnista liiketoimintamahdollisuuksia muissa segmenteissä

Hyödynnä perinteisten hybridiautojen (HEV) ja kevythybridien (MHEV) myynnin seurantaa – näin voit tunnistaa käyttämätöntä markkinapotentiaalia ja löytää kilpailukykyisiä vaihtoehtoja asiakkaidesi ajoneuvokantaan.

Pysy kartalla siitä, mitä markkinoille on tulossa

Autovalmistajilla on tapana tarjota uusia malleja asiakkaiden houkuttelemiseksi. Jotkin mallit eivät kuitenkaan koskaan näe päivänvaloa. Hyödynnä tietojamme tulevista lanseerauksista ja suodata tietoja lanseerauksen todennäköisyyden perusteella, jotta voit suunnitella ja varmistaa sopivat ajoneuvot autokantaasi.Kyllä, haluan, että minuun otetaan yhteyttä, ja olen kiinnostunut kuulemaan lisää EV Volumes-tiedoista

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.