EV Volumes – Julkishallinto

Selvitä, mikä nopeuttaa sähköautojen yleistymistä, ja optimoi poliittinen päätöksenteko

HANKI EV VOLUMES

Miten EV Volumes auttaa julkishallintoa?

Me ymmärrämme, että tarvitset tietoa sähköautomarkkinoiden ja teknologioiden kehityksestä, jotta voit tukea tulevia investointeja ja kannustaa innovaatioita kyseisellä sektorilla.

Hanki EV volumes

EV Volumesin avulla voit edistää sähköautoilun strategioita esimerkiksi seuraavilla tavoilla

Paranna julkista latausinfrastruktuuria

Seuraa ja vertaile eri maiden kansallisia latausinfrastruktuureja ja liitintyyppejä, jotta voit määrittää markkinoiden houkuttelevuuden infrastruktuurin näkökulmasta. Kehitä julkisia latausasemia ja nopeuta sähköautojen käyttöönottoa omassa maassasi – budjettisi rajoissa.

Saavuta sähköautojen käyttöönottoon liittyvät tavoitteesi

Seuraa oman maasi edistymistä markkinaosuustavoitteissa kussakin sähköautosegmentissä. Voit suodattaa tietoja maittain arvioidaksesi, miten muiden maiden julkishallinnot suoriutuvat, ja määrittää omat strategiasi luomalla kannustimia parhaiten menestyville segmenteille.Kyllä, haluan, että minuun otetaan yhteyttä, ja olen kiinnostunut kuulemaan lisää EV Volumes-tiedoista

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.