EV Volumes – Valmistajat

Tehokkaampaa tuotevalikoiman ja tuotantomäärien suunnittelua. Hanki EV Volumes.

HANKI EV VOLUMES

Miten autamme autovalmistajia?

Sähköautojen suosio kasvaa edelleen, ja vuosiin 2024–2025 mennessä automaailmassa tapahtuu merkittävä käänne: ennusteiden mukaan sähköautojen markkinaosuudet ja määrät ohittavat perinteiset polttomoottoriautot. Tämä muuttaa myös kilpailun pelikenttää täyssähköautojen jatkaessa voittokulkuaan massamarkkinoilla.  

Hanki EV volumes

Näin EV Volumes auttaa autovalmistajia valmistautumaan tulevaisuuteen:

Puutteiden tunnistaminen ajoneuvosuunnittelussa

EV Volumes seuraa yli 600 mallia, ja uusien mallien tietoja lisätään joka kuukausi. Autovalmistajat voivat suodattaa tietoja edistyneiden suodattimien avulla, tunnistaa kilpailevien mallien puutteita – esimerkiksi ajoneuvojen rakenteen ja akkukapasiteetin osalta – ja hyödyntää tietoja tulevien lanseeraustensa suunnittelussa.  

Syvällisemmän markkinatietouden hyödyntäminen

EV Volumes tarjoaa kattavat tekniset tiedot erilaisista sähköautoista. Tuotesuunnittelijat voivat suodattaa tietoja valmistajan, mallin, segmentin ja voimanlähdetyypin mukaan, perehtyä tarkempiin tietoihin akuista, voimansiirrosta ja ajoneuvojen yleisistä teknisistä tiedoista ja saada paremman käsityksen kehittyvistä trendeistä.  


Tulevaisuuden menestysmallit

Kehitys jatkuu kiivaana eri sähköautosegmenteissä, ja autovalmistajien on hyödyllistä tietää, mitkä segmentit menestyvät parhaiten tulevaisuudessa. EV Volumesin maakohtaisten markkinaosuuksien seurannan avulla valmistajat voivat ennakoida eri segmenttien markkinaosuudet maittain ja keskittyä tuotannossaan suosituimpiin segmentteihin.  Kyllä, haluan, että minuun otetaan yhteyttä, ja olen kiinnostunut kuulemaan lisää EV Volumes-tiedoista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.