Ajoneuvotyyppien jäännösarvo-ennusteet

Leasingvuokrien määrittäminen ja jännösarvoennusteiden laskenta.

Miten voimme auttaa sinua

Paljonko ajoneuvon arvosta on jäljellä tietyn ajan ja ajettujen kilometrien jälkeen?

Auton oikean arvon määrittäminen vuoden tai kuuden vuoden päähän on suuri haaste, mutta se on erittäin tärkeää asiakkaillemme pitkän aikavälin kannattavuuden varmistamiseksi.

Autamme eri autoalan toimijoita mm. autovalmistajia, leasing- ja rahoitusyhtiöitä sekä maahantuojia, ennustamalla ajoneuvojen odotettuja jäännösarvoja.
Asiakkaamme pankki- ja rahoitusalalla käyttävät palveluitamme autokantojen riskien määrittelyyn.

Pitkä kokemuksemme ja osaamisemme auttavat sinua hallitsemaan riskejäsi

Käytettyjen autojen ajankohtaiset hinnat ja jäännösarvoennusteiden seuranta, ovat kriittisiä parametrejä riskienhallinnan laskelmissa ja ennusteissa.
Meiltä löytyvät työkalut ja ratkaisut, jotka antavat mahdollisuuden jatkuvaan, yhtenäiseen seurantaan ja hallintaan, riippumatta autokantasi koosta.

Hyödynnä palvelujamme, jotka ovat luotu vastaamaan kolmen tärkeän toimialan ainutlaatuisia haasteita:

• Autokannan omistajat, joiden on valikoitava kannattavimmat ja tarkoituksenmukaisimmat ajoneuvot autokantaansa hallitakseen riskejä päätöksillä, jotka perustuvat puolueettomaan dataan.

• Leasing- ja vuokrausyritykset, joiden on asetettava kannattavat ja kilpailukykyiset hinnat, mutta samalla suojautua taloudellisilta tappioilta.

• Rahoitusalan yritykset, joiden on asetettava oikeat rahoitussopimusten hinnat, välttäen samalla tappioita sopimuskauden loppupuolella.

Kyllä, ottakaa minuun yhteyttä tuotteesta Ajoneuvotyyppien jäännösarvoennusteet

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua

Ajoneuvokannan arvonmääritys

Arvioi nykyinen varasto- tai leasing-salkkusi ja tiedosta sen kautta mahdolliset riskit.