Car To Market

Asiantuntijakonsultointi uusien autojen jäännösarvojen parantamiseksi.

Car to Market tiedottaa 65 prosentista Euroopan uusien mallien lanseerauksista.

Sininen auto

Voita kilpailevat mallit

Sirupulan ja pandemian jälkimainingeissa autonvalmistajien marginaalit uusien mallien onnistunut myynti autokanta- ja leasing-yrityksille eivät ole koskaan olleet niin huonossa tilanteessa kuin nyt. Car to Marketin asiantunteva konsultointi voi ratkaista tilanteen.

Arvioi

Car to Market -asiantuntijat tekevät yksityiskohtaisen arvion uuden mallisi kaupallisesta potentiaalista ja tuovat esiin mahdolliset sudenkuopat ja antavat suosituksia, joiden avulla ne voidaan kiertää onnistuneesti ja varmistaa, että mallin jäännösarvo maksimoituu.

Ennusta

Kun ajoneuvoa tarjotaan autokanta- ja leasing-yrityksille, sen houkuttelevuutta lisää se, että sen jäännösarvo säilyy sopimuksen voimassaoloajan. Car to Marketin ennusteessa tuodaan esiin 30 tärkeää tekijää, jotka vaikuttavat uuden mallisi jäännösarvoon, jotta voit hallita riskejä ja myydä kannattavammin.

Analysoi

Jäännösarvojen ja niihin vaikuttavien tekijöiden ennustaminen ei riitä. Car to Market -asiantuntijat vievät homman pidemmälle: he auttavat sinua arvioimaan ja analysoimaan näitä tekijöitä ja tunnistamaan mahdollisuuksia parantaa jäännösarvoja.

Tuki

Car to Market -asiantuntijat eivät vain analysoi. Työskentelemme kanssasi jopa kaksi vuotta ennen uuden mallisi lanseerausta, jotta voit olla varma strategiastasi.

Valitse pakettisi

Jokaiselle löytyy jotakin, valitse mitä vain kaikkien 30 tekijän täydellisestä arvioinnista nopeaan yhteenvetoon, jossa korostetaan tärkeimpiä näkökohtia. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi lisätietoja.

Kyllä, ottakaa minuun yhteyttä

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua

Residual Value Monitor

Seuraa, analysoi ja vertaa, miten hyvin kilpailijasi varastot toimivat verrattuna omaasi, sekä paikallisesti että Euroopassa.