Residual Value Monitor

Tunne trendit, johda käytettyjen autojen markkinoita.

15 markkinat; 14 segmenttiä; 38 mallia

Sininen auto

Paranna asemaasi jäännösarvojen valvonnassa merkittävästi ensimmäisen RVM:n käyttövuoden aikana. Myy autoja kannattavammin.

Valkoinen auto

Ennakoi jäännösarvojen muutoksia

Ymmärrä käytettyjen autojen hintojen 4-vuotinen kiertoa ja ennusta ajoneuvojen arvoja. Hallitse riskejäsi ja suojaa katteitasi.

Liikkuva auto autotiellä

OEM – alkuperäinen laitevalmistaja

Vertaile jäännösarvosi suorituskykyä kilpailijoittesi suorituskykyyn. Säädä strategiaasi arvojen parantamiseksi – myy enemmän ajoneuvoja suuremmalla voitolla.

Autokanta

Tutki yrityksesi autokannan mallien tämänhetkisiä ja aiempia suorituskykyjä. Tee kannattavampia ostopäätöksiä, ymmärrä riskinoton muutokset ja suojaa katteitasi.

Jäännösarvojen valvonta

  • Valitse mallit, joita haluat analysoida 
  • Aseta mallit paremmuusjärjestykseen suorituskyky- ja määrittelytietojen perusteella  
  • Paljasta jaksottaiset keskeiset vaihtelut 
  • Vertaile ajoneuvojasi kilpailijoiden ajoneuvoihin 
  • Tarkastele keskeisiä tulosindikaattoreita yhdellä dashboardilla ja analysoi niitä helposti. 

Kyllä, rekisteröi minut ilmaiselle kokeilujaksolle.

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä. Meillä on oikeus lähettää sinulle tietoja vastaavista tuotteista ja palveluistamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit vastustaa tätä sähköpostiosoitteesi käyttöä koska tahansa perumalla viestien vastaanottamisen ilman lisäkustannuksia. Lisätietoja henkilötietosi käsittelystä on luettavissa Autovistan tietosuojakäytännössä.