Residual Value Monitor

Seuraa, analysoi ja vertaa, miten hyvin kilpailijasi varastot toimivat verrattuna omaasi, sekä paikallisesti että Euroopassa.

Miten voimme auttaa sinua

Sininen auto

Ole kilpailijoitasi edellä fiksummalla jäännösarvoseurannalla

Tee parempia päätöksiä Residual Value Monitor-palvelumme avulla. 

Seuraa myynti- ja ostohintoja, analysoi erilaisia ikä ja kilometriyhdistelmiä ja hyödynnä neljän vuoden historiadataa 15:lta Euroopan markkinalta. 

Valkoinen auto

Käytä johtavaa markkinadataa ja analyysejämme, sekä löydä kriittisiä jäännösarvotrendejä

Hyödynnä asiantuntijatyökalun analyysejä selvittääksesi miten ja miksi jäännösarvot muuttuvat:

  •  Valitse mallit, joita haluat analysoida.
  • Suodata malleja teknisten tietojen perusteella.
  • Löydä keskeiset muutokset valitulta ajanjaksolta.
  • Vertaa omia mallejanne kilpailijan vastaaviin.
  • Seuraa tärkeimpiä mittareita yhdellä yhteenvetonäkymällä.

Liikkuva auto autotiellä

Koe Euroopan markkinoiden täysi potentiaali

Ota käyttöösi Residual Value Intelligence päästäksesi käsiksi trendeihin ja avainlukuihin, jotka ohjaavat Euroopan markkinoita.

Palvelumme tarjoaa avaintietoa seitsemältä keskeiseltä markkina-alueelta: UK, Saksa, Ranska, Itävalta, Sveitsi, Italia ja Espanja. Löydät 14 segmenttiä, viisi polttoainetyyppiä ja 42 brändiä, jotka varmistavat, että sinulla on tarvittavat tiedot tehdäksesi parempia, nopeampia ja viisaampia liiketoiminnallisia päätöksiä.

Kyllä, rekisteröi minut ilmaiselle kokeilujaksolle.

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä. Meillä on oikeus lähettää sinulle tietoja vastaavista tuotteista ja palveluistamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit vastustaa tätä sähköpostiosoitteesi käyttöä koska tahansa perumalla viestien vastaanottamisen ilman lisäkustannuksia. Lisätietoja henkilötietosi käsittelystä on luettavissa Autovistan tietosuojakäytännössä.