Residual Value Intelligence

Seuraa käytettyjen automarkkinoiden nousuja ja laskuja. Näin voit maksimoida tulot ja varmistaa voittomarginaalejasi.

Mitä hyötyä siitä on sinulle?

Seuraa liiketoimintaasi eri näkökulmista

Tue yrityksenne sisäisiä analyysejä käyttämällä sisältörikasta Residual Value Intelligence – työkalua, joka mahdollistaa seitsemän markkina-alueen trendien seurannan, 14 segmentillä, seitsemästä polttoainetyypistä ja 42 brändistä.

Säilytä etulyöntiasemasi hyödyntämällä palvelun räätälöitäviä mittaristoja ja seuraa jäännösarvoja sekä -ennusteita osto- ja myyntihinnoissa. Paranna yrityksenne suunnittelustrategiaa seuraamalla Autovistan ikä/kilometri mittauspistettä.

Luota tarkistettuun dataan luotettavalta toimialan vaikuttajalta

Meidän Residual Value Intelligence-palvelu käyttää Euroopanlaajuista hinnoittelu ja ajoneuvotietoa, joka tarjoaa:

  •  Ennusteita ja hinta-arvioita, jotka perustuvat tutkittuun dataan yhdistettynä täyteen läpinäkyvyyteen.
  •  Trendianalyysejä toteutettuna vankalla ja todistetulla segmenttirakenteella.
  •  Luotettavia keskiarvoja, jotka ovat välttämättömiä maiden välisissä tarkoissa vertailuissa.

Käytä ohjelmistoratkaisuja, jotka laittavat yrityksenne tarpeet etusijalle

Markkinoiden johtava visuaalinen ohjelmistoratkaisumme on helppokäyttöinen ja opit käyttämään sitä minuuteissa, eikä päivissä.

Tarkista kriittiset tiedot yhdellä silmäyksellä yhteenvetonäkymästä, hyödy työkalun nopeudesta, joka helpottaa tärkeimpien analyysien esittämistä kollegoille. Meidän intuitiivinen järjestelmämme antaa sinun keskittyä yksinomaan analyyseihin ja päätöksentekoon, sen sijaan että käytät arvokasta aikaasi ja resursseja kouluttautumiseen.

Kyllä, rekisteröi minut ilmaiselle kokeilujaksolle.

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä. Meillä on oikeus lähettää sinulle tietoja vastaavista tuotteista ja palveluistamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit vastustaa tätä sähköpostiosoitteesi käyttöä koska tahansa perumalla viestien vastaanottamisen ilman lisäkustannuksia. Lisätietoja henkilötietosi käsittelystä on luettavissa Autovistan tietosuojakäytännössä.