AutovistaIDD – autoalan tekniset tiedot, joihin voit luottaa.  

Hallitse riskejä kaikkein ajantasaisimmalla ajoneuvo- ja varustedatalla.

TUTUSTU LISÄÄ


Tekniset tiedot, joihin voit luottaa  

Autoteollisuus muuttuu jatkuvasti yhä monimutkaisemmaksi. Tämän vuoksi ajoneuvojen tunnistaminen sekä niiden arvojen seuraaminen ja ennustaminen on entistä hankalampaa, mikä puolestaan hankaloittaa riskinhallintaa. 

AutovistaIDD:n ensiluokkainen data kattaa suurimman osan markkinoilla olevista ajoneuvoista. Voit käyttää AutovistaIDD:tä yhdessä Autovistan muiden ennuste- ja arviointityökalujen kanssa helpottamaan tunnistamista parhaiden arvonmuutoksen arvioinnin ja uudelleenmarkkinoinnin tulosten saavuttamiseen. 

Hanki AutovistaIDD nyt


AutovistaIDD pähkinänkuoressa 

Valtava määrää dataa. Yhdessä yksinkertaisessa paketissa. 

Hanki AutovistaIDD nyt


Kenelle AutovistaIDD on tarkoitettu?

Autonvalmistajat

Paranna tuotevalikoimaasi AutovistaIDD:n avulla hankkimalla parempi käsitys kilpailevien mallien teknisistä tiedoista.

TUTUSTU LISÄÄ

Kalusto ja leasing-toiminta

Käytä AutovistaIDD:tä tukena vaivattomaan päätöksentekoon: päätä, mitkä ajoneuvot sinun kannattaa pitää autokannassasi, ja virtaviivaista näin liiketoimintamallisi.

Kun käytät AutovistaIDD:tä oman, useita automerkkejä kattavan konfiguraattorisi luontiin, sinun ei tarvitse käydä yksittäisten valmistajien sivuilla etsiessäsi varusteita ajoneuvoihisi. Tarjoamme saman tietorakenteen kaikille merkeille – minkä ansiosta sinun on entistäkin helpompaa määrittää autoja omien vaatimustesi mukaan.

TUTUSTU LISÄÄ

Vakuutukset

Vakuutusyhtiöt saavat helposti käyttöönsä kaikki ajoneuvon tekniset tiedot, joita ne tarvitsevat oikeiden vakuutusmaksujen määrittämiseksi ja katteidensa suojaamiseksi.

TUTUSTU LISÄÄKyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Miksi AutovistaIDD?

Standardisoidut tietojoukot

Paranna tuottavuutta vertailemalla vaivattomasti ajoneuvojen arvoa AutovistaIDD:n standardoiduilla tietojoukoilla.

 

Hanki AutovistaIDD nyt

Hyödynnä historiallista dataa 20 vuoden ajalta 

Seuraa luotettavasti ajoneuvojen listahintoja ja analysoi trendien muutoksia entistä varmemmin.

Hanki AutovistaIDD nyt

Säännöllisesti päivitettävät tiedot 

Hyödynnä AutovistaIDD:n datan tarjoamia uusimpia teknisiä ajoneuvo- ja varustetietoja – jotka päivitetään mahdollisuuksien mukaan joka päivä – ja pysy askel edellä markkinoita.

 

 

Hanki AutovistaIDD nyt