Luo oma standardoitu useiden automerkkien konfiguraattorisi.

Vaivatonta ajoneuvojen hankintaa AutovistaIDD:n avulla.

TUTUSTU LISÄÄ


Tekniset tiedot, joihin voit luottaa  

Ymmärrämme, kuinka hankalaa on joutua käyttämään samanaikaisesti useita autojen konfiguraattoreita sen varmistamiseksi, että valitset oikeat ajoneuvot asiakkaasi autokantaan. Eri automerkkejä ja ominaisuuksia on myös hankala verrata toisiinsa, sillä kaikki konfiguraattorit ovat erilaisia. 

AutovistaIDD tarjoaa saman tietorakenteen kaikille merkeille ja malleille – mikä tarkoittaa, että sen avulla voidaan luoda useita automerkkejä kattava konfiguraattori, jolla eri merkkien ja mallien vertailu käy helposti. Näin onnistut tekemään parhaat ostopäätökset. 

Hanki AutovistaIDD nyt


Mitä AutovistaIDD tarjoaa? 

Valtava määrää dataa. Yhdessä yksinkertaisessa paketissa. 

Hanki AutovistaIDD nyt


Kenelle AutovistaIDD on tarkoitettu?

Autonvalmistajat

Paranna tuotevalikoimaasi AutovistaIDD:n avulla hankkimalla parempi käsitys kilpailevien mallien teknisistä tiedoista.

TUTUSTU LISÄÄ

Rahoitus ja vakuutukset

Käytä AutovistaIDD:tä ajoneuvojen listahintojen seurantaan – ja paranna näin rahoitusstrategioitasi tulevien mallien osalta.

TUTUSTU LISÄÄ

Vakuutusyhtiöt saavat helposti käyttöönsä kaikki ajoneuvon tekniset tiedot, joita ne tarvitsevat oikeiden vakuutusmaksujen määrittämiseksi ja katteidensa suojaamiseksi.

TUTUSTU LISÄÄKyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Miksi valita AutovistaIDD?

Tekniset tiedot, arviointi ja ennusteet tien päällä

Uusi IDD-tietokanta on saatavilla standardoidussa muodossa – mikä tarkoittaa sitä, että pysyt entistä paremmin perillä autoteollisuuden tilasta.

 

Hanki AutovistaIDD nyt

Luokkansa johtavaa tarkkuutta

Olemme parantaneet datatarjontamme vahvuutta AutovistaIDD:n myötä, joka auttaa vähentämään riskiä ja välttämään kalliita virheitä.

Hanki AutovistaIDD nyt

Ajantasainen

Yhä vaihtelevampien markkinoiden haasteiden selättämiseksi päivitämme tietojoukkojamme jatkuvasti – näin voit jatkossakin luottaa niihin operatiivisen toimintasi tukena.

 

Hanki AutovistaIDD nyt