Toimialan johtavat ajoneuvojen tekniset tiedot

Laadi helposti polttomoottoriajoneuvojen vakuutuskäytäntöjä AutovistaIDD:n datan pohjalta.

TUTUSTU LISÄÄ


Tekniset tiedot, joihin voit luottaa  

Polttomoottoriajoneuvojen vakuuttaminen on ollut perinteisesti suoraviivaista toimintaa vakuutusyhtiöiden käytettävissä olevan ajoneuvotietojen määrän vuoksi. Autoteollisuus muuttuu kuitenkin jatkuvasti monimutkaisemmaksi, ja samalla tarkkojen ja luotettavien tietojen tarve on suurempi kuin koskaan. 

AutovistaIDD:n kattavan tietojoukon ansiosta saat käyttöösi useimpien merkkien ja mallien tekniset tiedot, mikä tekee uusien vakuutuskäytäntöjen laatimisesta entistä helpompaa – ja luotettavampaa – sekä sinulle, että asiakkaillesi.  

Hanki AutovistaIDD nyt


Mitä AutovistaIDD tarjoaa? 

Valtava määrää dataa. Yhdessä yksinkertaisessa paketissa. 

Hanki AutovistaIDD nyt


Kenelle AutovistaIDD on tarkoitettu?

Autonvalmistajat

Paranna tuotevalikoimaasi AutovistaIDD:n avulla hankkimalla parempi käsitys kilpailevien mallien teknisistä tiedoista.

TUTUSTU LISÄÄ

Kalusto ja leasing-toiminta

Käytä AutovistaIDD:tä tukena vaivattomaan päätöksentekoon: päätä, mitkä ajoneuvot sinun kannattaa pitää autokannassasi, ja virtaviivaista näin liiketoimintamallisi.

Kun käytät AutovistaIDD:tä oman, useita automerkkejä kattavan konfiguraattorisi luontiin, sinun ei tarvitse käydä yksittäisten valmistajien sivuilla etsiessäsi varusteita ajoneuvoihisi. Tarjoamme saman tietorakenteen kaikille merkeille – minkä ansiosta sinun on entistäkin helpompaa määrittää autoja omien vaatimustesi mukaan.

TUTUSTU LISÄÄ

Rahoitus

Käytä AutovistaIDD:tä ajoneuvojen listahintojen seurantaan – ja paranna näin rahoitusstrategioitasi tulevien mallien osalta.

TUTUSTU LISÄÄKyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Miksi valita AutovistaIDD?

Kattaa suurimman osan ajoneuvoista

Tuo AutovistaIDD:n data järjestelmiisi csv-tiedostomuodossa ja hyödynnä vaivattomasti tietoja suurimmasta osasta markkinoilla olevista merkeistä ja malleista

Hanki AutovistaIDD nyt

Yksityiskohtaiset integrointiohjeet

Oletko huolissasi siitä, kuinka voit mukauttaa AutovistaIDD:n datan omiin järjestelmiisi? Meiltä saat selkeästi jäsennellyt oppaat, tietokanta- ja latauskomentosarjat mukaan lukien esimerkkitiedot.

Hanki AutovistaIDD nyt

Vaivaton käyttöönotto

Haluatko käyttää AutovistaIDD:n laadukasta dataa omissa järjestelmissäsi? Voit tuoda helposti datamme mihin tahansa tietokantaan csv-tiedostomuodossa.

 

Hanki AutovistaIDD nyt