Markkinoiden kattavimmat tekniset tiedot

Paranna tuotetarjontaasi ja kasvata myyntilukujasi.

TUTUSTU LISÄÄ


Tekniset tiedot, joihin voit luottaa  

Yhä useammat autonvalmistajat monipuolistavat tarjontaansa, ja samalla markkinoiden aukkojen tuntemuksesta tulee alati tärkeämpää tuotevalikoiman monipuolistamisessa. 

AutovistaIDD:n avulla saatavillasi on useimpien ajoneuvojen tekniset tiedot – näin saat paremman käsityksen kilpailijoidesi ratkaisuista ja voit täyttää nämä markkinoilla olevat aukot. 

Hanki AutovistaIDD nyt


AutovistaIDD pähkinänkuoressa 

Valtava määrää dataa. Yhdessä yksinkertaisessa paketissa. 

Hanki AutovistaIDD nyt


Kenelle AutovistaIDD on tarkoitettu?

Kalusto ja leasing-toiminta

Käytä AutovistaIDD:tä tukena vaivattomaan päätöksentekoon: päätä, mitkä ajoneuvot sinun kannattaa pitää autokannassasi, ja virtaviivaista näin liiketoimintamallisi.

Kun käytät AutovistaIDD:tä oman, useita automerkkejä kattavan konfiguraattorisi luontiin, sinun ei tarvitse käydä yksittäisten valmistajien sivuilla etsiessäsi varusteita ajoneuvoihisi. Tarjoamme saman tietorakenteen kaikille merkeille – minkä ansiosta sinun on entistäkin helpompaa määrittää autoja omien vaatimustesi mukaan.

TUTUSTU LISÄÄ

Rahoitus ja vakuutukset

Käytä AutovistaIDD:tä ajoneuvojen listahintojen seurantaan – ja paranna näin rahoitusstrategioitasi tulevien mallien osalta.

TUTUSTU LISÄÄ

Vakuutusyhtiöt saavat helposti käyttöönsä kaikki ajoneuvon tekniset tiedot, joita ne tarvitsevat oikeiden vakuutusmaksujen määrittämiseksi ja katteidensa suojaamiseksi.

TUTUSTU LISÄÄKyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Miksi valita AutovistaIDD?

Hyödynnä historiallista dataa 20 vuoden ajalta

Voit nyt tarkastella ajoneuvojen teknisissä tiedoissa ajan mittaan tapahtuneita muutoksia ja hahmottaa siten tulevia malleja suunnitellessasi, mikä toimii ja mikä ei.

 

Hanki AutovistaIDD nyt

Korosta vaivattomasti malliesi etuja

Käytä AutovistaIDD:tä samankaltaisuuksien vertailuun ja tarkastele, kuinka mallisi suoriutuvat hinnoittelun, varusteiden, toimintamatkan ja muiden seikkojen osalta.

Hanki AutovistaIDD nyt

Suunnittele tulevaisuuden ajoneuvoja

Olipa kyseessä sitten pysäköintiavustin tai tuulilasin heijastusnäyttö, varmista, että kaikissa ajoneuvoissasi on optimaaliset varusteet ja että ne ovat näin mahdollisimman houkuttelevia asiakkaille.

 

Hanki AutovistaIDD nyt