Fleet ja leasing

Suojele voittomarginaalia ja lisää liikevaihtoa hallitsemalla kalustovalintojasi, rahoituspäätöksiäsi sekä uudelleenmarkkinointisi toimintakykyä.

Miten voimme auttaa sinua

Liikkuva auto

Tarjoamalla paikkansapitävää tietoa ja näkemyksiä tuemme sinun ja asiakkaidesi ajoneuvojen hankkimiseen liittyvää päätöksentekoa niin leasingissa ja vuokraamisessa kuin ajoneuvokannan hallitsemisessakin. Autamme myös pitämään huolta sijoitusriskeistäsi ajoneuvon hankkimisesta myyntiin asti.

Urbaani maisema

Miksi käyttää Autovistaa

Autamme sinua määrittelemään ja ennustamaan jäännösarvoja ja omistamisesta johtuvia kokonaiskustannuksia yksittäisten ajoneuvojen, käyttövoimatyyppien tai portfolioiden perusteella sekä tunnistamaan riskejä, jotka uhkaavat yrityksesi voittoa tai kasvua.

Pakettiautoja

Onnistu riskien hallinnassa

Tämänhetkiset markkinahintatietomme ja jäännösarvoennusteemme auttavat sinua:

  • Valitsemaan ne ajoneuvot ja laitteet, jotka vastaavat sinun ja asiakkaidesi tarpeisiin
  • Määrittämään optimaalisen riskin kullekin ajoneuvolle tai koko valikoimalle
  • Muokkaamaan autokannan ylläpitoon liittyvää strategiaasi käyttämällä tietojamme sektorin viimeisimmistä ja tulevista jäännösarvoihin vaikuttavista trendeistä
  • Laskemaan autokantasi arvo tasaisin väliajoin
  • Noudattamaan vaatimuksia

Monta autoa

Suunnittele tulevaisuutta

Laske kuukausittaiset leasinghinnat jäännösarvodatamme pohjalta. Julkaisemme joka kuukausi tilastoja siitä, kuinka hyvin tietomme pitävät paikkansa, jotta sinulla on aina kokonaiskuva markkinatilanteesta.

sähköauto

Hallitse kokonaiskustannuksia

Pysy ajan tasalla parhaiden käyttövoimakokonaisuuksien omistamisen kokonaiskustannukset kartoittavan datamme avulla. Yhdistämme alan johtavan arvonalennusdatan tietoon kaikista ajoneuvon juoksevista kuluista, kuten polttoaine ja energia, verot, huollot, korjaukset, kuluminen, renkaat ja vakuutukset. Autamme sinua seuraamaan käyttökustannuksia ja perustelemaan hinnoittelua asiakkaillesi.

Miltä diesel-, ja bensiinikäyttöisten ajoneuvojen ja akkukäyttöisten täyssähköautojen tulevaisuus EU5-markkinoilla näyttää?

Diesel- ja bensiinikäyttöisten ajoneuvojen sekä akkukäyttöisten täyssähköautojen tulevaisuuskuvat eroavat toisistaan. Autovistan Car to Market- ja konsultointiosastojen toimitusjohtaja Sonja Nehls kertoo asiakkaiden suurimmista huolista ja kysymyksistä sekä eri energianlähteiden trendeistä ja tulevaisuudesta EU5-markkinoilla.

Watch the video to find out how we help rental and leasing companies

Trouble viewing the video? Click here