EV Volumes

Luotettavat ja asiantuntevat sähköautojen määrä- ja markkinaennustetiedot.

HANKI EV VOLUMES

Seuranta- ja ennustetietomme pureutuvat markkinoihin sähköajoneuvojen myyntilukuja syvällisemmin. Tarjoamme kattavan näkemyksen sähköautomarkkinoista, mukaan lukien akkuteknologian kehityksestä, jotta sinä voit suunnitella ja hyödyntää sähköajoneuvojen koko markkinapotentiaalia – kaikissa voimansiirtoversioissa.

Miten autamme asiakkaitamme?

Tarjoamme yksilöllisiä, korkealaatuisia ja erittäin tarkkoja sähköajoneuvojen seuranta- ja ennustetietosarjoja:

  • Sähköautojen myynti valmistajan ja mallin mukaan – vertaile ajoneuvojen myyntiä ja merkkien suorituskykyä markkinoittain.
  • Markkinoiden koko ja markkinaosuudet – perehdy markkinakehitykseen, laadi suunnitelmia ja pysy kilpailukykyisenä.
  • Akkutoimitukset – analysoi, mitä akkuja eri merkit käyttävät sähköautojensa voimansiirrossa ja mikä on tarvittava kapasiteetti.
  • Latausinfrastruktuuri – selvitä, miten eri maat laajentavat kansallista latausinfrastruktuuriaan ja mitä liitintyyppejä asennetaan. 
  • Tulevien mallien lanseeraukset – pysy kartalla siitä, mitä markkinoille on tulossa. 
  • Yksityiskohtaiset sähköautojen tekniset tiedot ja hinnat – vertaile kilpailijoihin ja pysy kilpailun kärjessä.  

Hanki EV volumes

Miksi EV Volumes?

Yhdistämme sähköautoihin liittyvän asiantuntemuksemme ja ainutlaatuiset tiedonkeruumenetelmämme, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaista ja tarkkaa markkinatietoa. 

Keräämme akkukäyttöisten täyssähköautojen (BEV), ladattavien hybridiautojen (PHEV), polttokennolla toimivien sähköautojen (FCEV), perinteisten hybridiautojen (HEV) ja kevythybridien (MHEV) myynnin raakadataa valmistajan, merkin ja mallin mukaan yli 130 markkina-alueelta.  Tarjoamme sinulle täsmällisiä ja luotettavia seuranta- ja ennustetietoja, jotka päivitetään kuukausittain. 

EV Volumesin ennustetiedot pureutuvat ajoneuvojen määriä ja markkinaosuuksia syvemmälle.

Tiedot kattavat muun muassa täyssähköautojen (BEV) ja ladattavien hybridiautojen (PHEV) akkujen tekniset tiedot eri kennotyypeille, katodikemian, kennovalmistajat sekä akkutoimitusten seurannan kilowattitunteina kennovalmistajilta alkuperäisille laitevalmistajille (OEM) ja eri malleihin.

Voit tarkastella akkukennojen toimituksia maittain, mikä auttaa suunnittelemaan tulevia strategioita – esimerkiksi akkukennotehtaiden sijoituspaikkojen suhteen – ja skaalaamaan kaivosinvestointeja.

Tiedot ovat ladattavissa Excel-, PDF- ja CSV-muodossa ja siten helposti integroitavissa muihin järjestelmiin.  

Hanki EV volumes

Kuka hyödyntää EV Volumesin tietoja?

Autamme asiakkaita monilla eri sektoreilla, mukaan lukien: Valmistajat (OEM) OEMs

Tarkat sähköautojen markkinaennusteet, ajoneuvojen rekisteröinti- ja tekniset tiedot sekä määrät tarjoavat portfoliosuunnittelijoille ja strategiatiimeille arvokkaita vertailutietoja ja auttavat tunnistamaan tulevia trendejä.

 

Lue lisää.

Fleet-yhtiöt

Hyödynnä huippuluokan tietoja, tunnista liiketoimintamahdollisuuksia muissa segmenteissä ja pysy kartalla siitä, mitä markkinoille on tulossa. Tee parempia päätöksiä kuukausittaisen myynnin seurannan avulla ja hyödynnä tietoja tulevista lanseerauksista – näin voit suunnitella toimintaasi ja varmistaa oikeat ajoneuvot autokantaasi.

 

Lue lisää.

Sijoittajat

Instituutiot, joiden omistuseriin liittyy merkittäviä riskejä, hyödyntävät EV Volumesin tarkkoja ennuste- ja seurantatietoja, jotta ne voivat paremmin ymmärtää markkinaosuuksia, määrittää sähköautojen tuotantoon liittyvien yritysten arvoa ja arvioida tulevia sijoituksia.

 

Lue lisää.

Julkishallinto – Liikenne ja liikkuvuus

Julkishallinnot kaikkialla maailmassa ovat nostamassa liikenteen ykkösprioriteetiksi sähköisen liikkuvuuden ja asettamassa uusia päästösäännöksiä. EV Volumes auttaa asiakkaita ymmärtämään, miten markkinat ja teknologia kehittyvät, ja pysymään kehityksessä mukana.

 

Lue lisää.

Akkutoimittajat

Akkukennojen valmistajat ja raaka-aineita louhivat kaivosyhtiöt hyödyntävät EV Volumesin akkutoimitusten seurantaa ja ennusteita ennakoidessaan raaka-aineiden kysyntää. Nämä tiedot tukevat keskeisiä liiketoimintapäätöksiä, kuten minne tuotantolaitoksia sijoitetaan.

 

Lue lisää.

Ammatilliset palvelut/konsulttiyhtiöt

Työskenteletkö asiakkaiden kanssa sähköautoprojektien parissa? Datamme avulla voit täydentää omia tietokantojasi ja kehittää parempia ekonometrisiä malleja. Kun yhdistelet tietoja, saat paremman kuvan sähköisten ajoneuvojen käyttöönotosta eri markkinoilla ja maantieteellisillä alueilla sekä voit tarjota asiakkaillesi syvällisempää tietoa.

 

Lue lisää.Kyllä, ottakaa minuun yhteyttä tuotteesta EV Volumes

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua

AutovistaValuation API Suomi ja AutovistaVRM Suomi

Integroi ajoneuvodatamme ja jäännösarvomme palveluihisi ja luo lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi.

Dataratkaisut & API

Kaikki tiedot, joita tarvitset ajoneuvon koko elinkaaren ajalta, sinun ehdoillasi.