VIS Web Service rajapinta

Integroi ajoneuvodatamme ja jäännösarvomme palveluihisi ja luo lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi.

Miten voimme auttaa sinua

Integroi ajoneuvodatamme ja jäännösarvomme palveluihisi ja luo lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi.

Yhä useammat ostopäätökset tehdään verkossa ja aika haaveesta oftopäätökseen on lyhentynyt. Me mahdollistamme sen, että asiakkaasi voivat arvioida vaihtoajoneuvojensa arvon verkkosivustollasi sekä autamme automatisoimaan ajoneuvon vakuusarvoon perustuvia luottopäätöksiä. Integroimalla VIS Web Service -rajapintamme, tuot lisäarvoa verkkosivustollesi, nopeutat luottopäätöskäsittelyäsi, autat asiakkaitasi saamaan tarvitsevansa palvelut ja lisäät loppuasiakkaan kiinnostusta palveluasi kohtaan.

Rajapintamme tarjoaa asiakkaillesi aluekohtaiset hinnat, jotka auttavat asiakkaitasi tekemään perusteltuja osto- ja luottopäätöksiä. VIS Web Service rajapinnan avulla voit keskittyä asiakkaan tarpeisiin ja tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

Tavoita uusia asiakkkaita kauttamme

Olemme jo läsnä useilla suurilla markkinapaikoilla, joilla vaihtoajoneuvojen tunnistus ja hinnanmääritys ovat tärkeitä osia kävijöiden haluamaa palvelua, sekä osana monen rahoittajan riskienhallintaa ja luottopäätösprosessia. Meidän kanssamme voit:

  • Tarjota asiakkaillesi alustan ostopäätökselle verkossa.
  • Nopeuttaa luottopäätösprosessiasi.
  • Hallita riskejäsi.
  • Tehostaa toimintaasi.
  • Lisätä myyntiä verkkosivujesi kautta.
  • Tunnistaa potentiaalisia ostajia.
  • Olla yhteyksissä hintatietoisten asiakkaiden kanssa.

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.