AutovistaIDD

Luokkansa johtavat ajoneuvojen tekniset tiedot. Tiedot päivitetään säännöllisesti.

TUTUSTU LISÄÄ


Tekniset tiedot, joihin voit luottaa  

AutovistaIDD hyödyntää pitkäaikaista mainettaan ajoneuvojen teknisten tietojen saralla – huipputason koneoppimisteknologiaan yhdistettynä – ja tarjoaa sinulle standardoidut tekniset tiedot entistä paremman johdonmukaisuuden ja joustavuuden takaamiseksi. 

Hanki AutovistaIDD nyt


AutovistaIDD pähkinänkuoressa 

Valtava määrää dataa. Yhdessä yksinkertaisessa paketissa. 

Hanki AutovistaIDD nyt


Kenelle AutovistaIDD on tarkoitettu?

Autonvalmistajat

Paranna tuotevalikoimaasi AutovistaIDD:n avulla hankkimalla parempi käsitys kilpailevien mallien teknisistä tiedoista.

TUTUSTU LISÄÄ

Kalusto ja leasing-toiminta

Käytä AutovistaIDD:tä tukena vaivattomaan päätöksentekoon: päätä, mitkä ajoneuvot sinun kannattaa pitää autokannassasi, ja virtaviivaista näin liiketoimintamallisi.

Kun käytät AutovistaIDD:tä oman, useita automerkkejä kattavan konfiguraattorisi luontiin, sinun ei tarvitse käydä yksittäisten valmistajien sivuilla etsiessäsi varusteita ajoneuvoihisi. Tarjoamme saman tietorakenteen kaikille merkeille – minkä ansiosta sinun on entistäkin helpompaa määrittää autoja omien vaatimustesi mukaan.

TUTUSTU LISÄÄ

Rahoitus ja vakuutukset

Käytä AutovistaIDD:tä ajoneuvojen listahintojen seurantaan – ja paranna näin rahoitusstrategioitasi tulevien mallien osalta.

TUTUSTU LISÄÄ

Vakuutusyhtiöt saavat helposti käyttöönsä kaikki ajoneuvon tekniset tiedot, joita ne tarvitsevat oikeiden vakuutusmaksujen määrittämiseksi ja katteidensa suojaamiseksi.

TUTUSTU LISÄÄKyllä, ota minuun yhteyttä AutovistaIDD:stä

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Miksi AutovistaIDD?

Pysy markkinoiden edellä

Autoteollisuuden kehittyessä on erittäin tärkeää saada käsiinsä kaikkein ajantasaisimmat tiedot terveen liiketoimintamallin varmistamiseksi. Säännöllisesti päivittyvien tietojoukkojen lisäksi AutovistaIDD takaa datan nopean käyttöönoton tulevaisuudessa, jotta sisällön muutokset voidaan huomioida.

 

Hanki AutovistaIDD nyt

Opas vaivattomaan integrointiin

Tarvitsetko tukea AutovistaIDD:n mahdollisimman tehokkaaseen hyödyntämiseen? Tarjoamme helppokäyttöisiä integrointioppaita – mukaan lukien yksityiskohtaisia kuvauksia, tietokantojen koonti- ja latauskomentosarjoja sekä hyödyllisiä esimerkkejä. Näin voit nopeasti mukautua ja ottaa ensiluokkaisen dataamme heti käyttöön. Olemme myös valmiita tarjoamaan teknistä tukea ja vianmääritysapua aina, kun sitä tarvitset.

Hanki AutovistaIDD nyt

Vaivaton käyttöönotto

Haluatko käyttää AutovistaIDD:n laadukasta dataa omissa järjestelmissäsi? Voit tuoda helposti datamme mihin tahansa tietokantaan csv-tiedostomuodossa.

 

Hanki AutovistaIDD nyt